Mikään ei kiinnosta, laiskottaa, väsyttää, ei tunnu miltään.... Normipäivä...

Pitäs ehkä tänään käydä vähän kaupassa, vaikka eri asia onkin millä rahalla. Lemmikeille on ruokaa (toistaiseksi), saippuaa on niin vaatteisiin, tiskeihin kuin ihollekin, koirien tarvikkeet on ok... Nii pitäskö meidän ihmisten syödäkin jotain?

Jatkuva stressi rahasta ja siitä, onko rahaa ruokaan, ei tunnu hyvältä. Tätä on kestänyt jo kohtapuoleen 2 vuotta enkä oikein enää jaksaisi. Psykologin ja sosiaalitoimiston tädin kanssa ollut keskustelua vapaaehtoisesta edunvalvojasta jolle siirtäisimme rahavaltuudet ja hän saisi hoitaa raha-asiamme. Oma mielenterveyteni saattaisi parantia kun ainainen miettiminen raha-asioiden suhteen vähenisi. Meistä se, jolle tulee enempi laskuja, on myös vähempituloinen. Vaikka käytänne kaiken rahan yhdessä, tuntuu ettei siinä ole mitään järkeä. Olen jo sanonut muuttavani kohta eri osoitteeseen ja hakevani avioeroa vain siksi, että saisimme hoidettua raha-asiamme kuntoon, mutta kyllä minusta tämä edunvalvoja kuulostaa paljon paremmalta kuin eroaminen rahan vuoksi.

Ensi viikolla pitäisi tulla ehkä paperit sosiaalitoimesta, joilla hakea apua tälle kuulle sekä maistraatin hakemukset edunvalvojasta. Toivotaan että saadaan asioita kuntoon ja sitä myöten myöskin minun aina stressaava mieleni :/

 

Seuraava osoite on öö..... ilmeisesti kauppa ja sitä myöten ruuan laitto mikäli jotain hyvää ruuan aihiota saatas ostetuksi... :)