Tuntuu että kun asunnosta jotain häviää, on se sitten oma tai ei, niin jotenkin tulee todella täysi olo. Vapautunut fiilis ja raukea mieli. Huh että tässä hiljaisuudessa ja stressittömässä tilassa sielu lepää. Meillä oli eläin hoidossa hetken aikaa ja tuntuu että kaikki on ollut ihan vinksin vonksin koko sen ajan, nyt tämä eläin sitten lähti kotiin ja rauha on palannut meidänkin kotiin.

Stressiä ollut siis hyvinkin paljon tässä lähipäivinä ja tuntuu että mieliala heittänyt ihan kamalasti sen takia. Saatan pamahtaa ihan tyhjästä ja sitten taas seuraavassa hetkessä vääntää itkua. Tässä pari päivää taaksepäin aloin itkemään aivan tyhjästä, ilman mitään syytä. Huh, kovin on rankkaa tämä elämä.

 

Asiasta ruokaan; Tein tuossa yks päivä koeannoksen perunalaatikkoa, tuli parempaa ainakin kun viime vuonna kun koitin jouluksi tehdä laatikot ihan itse. Tälle vuodelle luvassa itsetekemät laatikot, kinkkuleikkelettä ja itse koottu rosolli :) Saas nähdä mitä täällä kotipuolessa siitä tykätään :) Uutena vuotena onkin sitten perinteen mukaan nakit ja perunasalaatti ja suolakeksiä  erinäisten juustojen keralla, oi että odotan jo niin innolla että pääsisin kokkaamaan :)

Olempa noin muutenkin innostunut hoitamaan kotia, mikähän kumma kodin hengettären kärpänen on lie iskenyt? Tässä muutamana päivänä olen jo pyöritellyt kotia oikein innokkaasti, astian- ja pyykinpesukone on hyrrännyt ahkerasti ja imuriakin on tullut talutettua :)

 

Olen myöskin innostunut pelailemaan erästä pc-peliä, toki koirien kanssa telmimistä unohtamatta, jotenkin tuntuu että olen toimeliaampi vaikak mieliala heittääkin paljon, saattaa yhtäkkiä tulla tällaisia "teempäs nyt tätä" - olotiloja.

Hyvä olla näin! :)